Contact met vertaalbureau

Het vinden en contact maken met een vertaalbureau ging vroeger nogal moeizaam. Nu gaat het allemaal wat makkelijker dankzij het internet. Je kunt al binnen een paar dagen teksten laten vertalen door een vertaalbureau.

Hoe werkte het vroeger?

Je moest vroeger een vertaalbureau kennen of een vertaalbureau opzoeken in het telefoonboek. Als je eentje gevonden had kon je bellen om een afspraak te maken. Je kon dan langs gaan met de teksten of documenten dat je moest laten vertalen. Je kreeg dan te horen of het vertaald kon worden en hoeveel het ging kosten.

Hoe werkt het nu?

Nu werkt het allemaal wat makkelijker. Je kunt een vertaalbureau zoeken op het internet. Je kunt op de websites van het vertaalbureau zien wat ze allemaal kunnen vertalen. Als je interesse heb in hun diensten kun je vervolgens via de contactpagina contact opnemen met het vertaalbureau. Het vertaalbureau neemt vervolgens zo snel mogelijk contact met jouw op. Op de onderstaande websites kun je zien hoe een contactpagina werkt.

Het handige is ook dat je op de website van het vertaalbureau gelijk kan zien hoeveel het gaat kosten. Zo kun je al van tevoren een goedkope vertaalbureau gaan zoeken en de verschillende tarieven vergelijken.