Houten zwembad kopen bij de Bodyfit

houten zwembad

Wij zijn van plan om een houten zwembad te gaan kopen. Hiervoor hebben wij al de nodige informatie opgevraagd. Echter een mooi bassin hebben wij nog niet houten zwembadgevonden. Als wij wel een model zagen staan, was de prijs schrikbarend hoog. Daarom hebben wij onze zoektocht verder via het internet gedaan. Dan is de teleurstelling niet zo hoog dan als je in een winkel bent.

Vrij snel kwamen wij op de website van Bodyfit terecht. Hier zagen wij heel veel mogelijk heden wat betreft een bad. Het enen model was mooier dan het andere, maar waar wij vooral naar keken was de prijs. Dit heeft ons de doorslag gegeven om hier een mooi exemplaar te gaan bestellen.

Binnen een paar uur een houten zwembad in de tuin hebben staan

houten zwembadNadat wij een zeer mooi houten zwembad op de website van Bodyfit zagen staan, hebben wij besloten om deze te gaan kopen. Voordeel is dat dit in een bouwpakket wordt geleverd en je al binnen een paar uur het resultaat kan zien. Je kan ervoor kiezen om deze klus zelf te gaan doen, maar het is ook mogelijk om dit uit handen te geven. Een eigen installatie-en serviceteam zorgen ervoor dat binnen een paar uur jouw bestelde bad al staat.

Wij hebben gekozen voor het Gardipool concept. Dit bad is geschikt om gewoon op te zetten, als ook in te graven. Wij hebben ervoor gekozen om deze in de hoek van onze tuin te zetten. Mochten wij ooit een andere plek hiervoor hebben, dan is deze makkelijk te verplaatsen. Bodyfit heeft veel mogelijkheden in huis. Wil jij precies weten wat hier allemaal mogelijk is, dan kan je het beste zelf op de website gaan kijken. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe aanwinst en hebben al meerdere baantjes gezwommen in ons eigen bad.