Mooie en jonge huid met de medcos microskinpolish Amsterdam

medcos microskinpolish Amsterdam

Wilt u graag een mooiere en jongere huid? Dan bent u bij Gentle Clinics aan het juiste adres! Zij bieden namelijk de medcos microskinpolish Amsterdam aan.

 

De Medcos MicroSkinPolish biedt een drie-in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

medcos microskinpolish Amsterdam

Hoe ziet de medcos microskinpolish Amsterdam behandeling eruit?

  • stap 1; Door middel van een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagje voor laagje oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm biedt een diepe reiniging en stimuleert de bloedsomloop. De behandeling maakt de huid schoon en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine in de huid.
  • Stap 2; stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam door middel van lokaal toegepast rood licht en infrarode laserstralen. Tijdens de LLLT behandeling wordt er hyaluronzuur, antioxidanten en essentiële vitaminen aangebracht. Dankzij deze combinatie van een krachtige lichtenergie met een unieke massagetechniek kan de huid de actieve werkstoffen optimaal opnemen.
  • Stap 3; In de laatste fase wordt een voedende en beschermende polishing crème met behulp van een massage stick en een polijst stuk over de huid verdeeld. De behandeling werkt zeer ontspannen en de huid komt hierdoor tot rust.

 

Contact met Gentle Clinics

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u advies nodig? Neem dan contact op met Gentle Clinics. Zij zullen u zo goed mogelijk helpen en al uw vragen proberen te beantwoorden. Contact opnemen kan het beste via het telefoonnummer 020-8203773 of stuur een mail naar info@gentleclinics.nl.