De Nederlandse sauna cadeaubon wissel je in bij Thermen Nijmegen

Nederlandse sauna cadeaubon

Voor mijn verjaardag kreeg ik een Nederlandse sauna cadeaubon. Een goed gekozen cadeau want ik ben dol op de sauna. Het is voor mijn echt even een avondje tijd voor mezelf en relaxen.

De Nederlandse sauna cadeaubon: betaal ermee als met een pinpas

Nederlandse sauna cadeaubon De Nederlandse sauna cadeaubon kan bij verschillende sauna’s ingewisseld worden. Zo ook bij de Thermen in Nijmegen. Ik had hier al veel over gehoord maar ik was er zelf nog nooit geweest. De sauna cadeaubon gaf me een goede reden om deze sauna uit te proberen. Het fijne van de Nederlandse sauna cadeaubon is dat je er mee betaalt als een pinpas. Dus als je alleen een sauna bezoekt en verder geen behandelingen doet dan kun je bijvoorbeeld vaker gaan als je saldo dat toelaat. Of als je juist een uitgebreide behandeling wilt, dan kun je zelf bijbetalen.

De faciliteiten van Thermen in Nijmegen

Nederlandse sauna cadeaubon De Thermen in Nijmegen heeft verschillende mogelijkheden. Juist omdat ik voor de eerste keer bij deze sauna was, wilde ik het er even goed van nemen. Sowieso beschikt de sauna over verschillende sauna’s en baden. Zo zijn er bijvoorbeeld sauna’s met opgietingen, met lichttherapie, eucalyptus sauna en een Finse balken sauna. Ook zijn er verschillende baden waar je heerlijk kunt ontspannen. Een binnen- en buitenbad, Turks stoombad, kruidenbad, dompelbaden en bubbelbaden. Daarnaast zijn er ook verschillende behandelingen mogelijk zoals een hamam of rhassoul behandeling of kies voor een beautybehandeling of massage. Ik heb gekozen voor rhassoul behandeling in combinatie met een ontspannende massage. Ik voelde me weer als herboren.

Een heerlijke dag

We hebben een heerlijke dag gehad bij Thermen in Nijmegen. En ook zonder Nederlandse sauna cadeaubon kom ik hier zeker nog eens terug. Heb jij ook een saunabon en wil je deze inwisselen of wil je gewoon naar de sauna? Dan is Thermen in Nijmegen een absolute aanrader.