Tip: vind relatiegeschenken voor alle gelegenheden bij Maxilia.nl

62Vandaag wilde ik even stilstaan bij alle verschillende soorten relatiegeschenken bij Maxilia.nl, een website die ik niet voor niets in de spotlights besloot te zetten. Al eerder heb ik hier overigens een artikel aan gewijd, toen ik voor een 25-jarig jubileum enkele petjes bij deze firma bestelde.

Relatiegeschenken en promotieartikelen

63Je hebt immers allerlei verschillende onderdelen van Maxilia, allerlei takken zijn er namelijk onderverdeeld. Ik zal deze voor het gemak even de dochterbedrijven noemen, en de afdeling hoofddeksel is daar een van. Onder de naam Max Caps verkoopt Maxilia allerlei petten, hoeden en mutsen – alle bedrukt met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Een onderverdeling als deze is er op wel vijftig verschillende terreinen te vinden, variërend van pennen tot paraplu’s, van mokken tot polo’s. Maxilia is het masterbrein achter al deze webshops en het mag dan ook niet verbazen dat de organisatie de crisis niet voelt – integendeel, zij maakt een groei door van ongeveer zestig procent op jaarbasis.

64Allerlei soorten relatiegeschenken zijn bij Maxilia.nl dus met alle gemak te verkrijgen en er zitten grote voordelen aan de schaalvergroting van dit bedrijf. Zo worden alle producten sneller geleverd dan bij de concurrent – en hierin is de productietijd meegenomen zowel als de bezorgduur – en ook kan Maxilia de producten een stuk goedkoper aanbieden. Je kunt op de producten van Max, of dit nou bidons zijn of zonnebrillen, altijd je eigen logo of bedrijfsnaam laten bedrukken. De producten worden er zo echt gepersonaliseerd mee en bovendien kun je ze op deze wijze niet alleen uitdelen als relatiegeschenken, aan bijvoorbeeld bestaande klanten of partners, maar ook kun je ze natuurlijk hartstikke handig gebruiken als promotieartikelen.