Wees slim en gebruik een no cure no pay incasso

billincasso.nl

no cure no pay incassoGoedemorgen allemaal. Vandaag weer een interessant onderwerp dat financieel gerelateerd is. Vandaag ga ik het hebben over de term no cure no pay incasso. Wie van jullie weten wat dit betekend? Weet je dit reageer dan onderaan dit artikel. Heb je hier al eens gebruik van gemaakt, vertel dan waar.

billincasso.nlHelaas heeft elk bedrijf of dit nu een winkel is of online webshop weleens te maken met wanbetalers. Dit zijn dus mensen die nadat zij gebruikt hebben gemaakt van een dienst of een product gekocht hebben, hiervoor niet betalen. Zelf kan ik mij hier enorm aan storen, en treed hier zelf ook altijd hard aan op. Natuurlijk probeer ik dit in eerste instantie zo vriendelijk mogelijk op te lossen. Maar als ik het idee heb dat een klant mij aan het lijntje houdt, schakel ik direct een incassobureau in. Zo maak ik al jarenlang gebruik van de diensten van Bill Incasso. Vooral ook omdat zij dus aan no cure no pay doen. Dit betekend dus dat wanneer het hun niet lukt om mijn geld terug te krijgen ik ook niet voor hun diensten hoef te betalen.

Mijn tip aan jullie

De no cure no pay incasso is niet de enige reden waarom ik in zee ben gegaan met billincasso.nl. Bij hun heb ik het gevoel dat je niet zo maar een nummertje bent. Persoonlijk contact staat hier hoog in het vandaal. Ook wordt je stap-voor-stap op de hoogte gehouden. Verder word je binnen dezelfde dag nog geholpen. Je moet jouw factuur dan wel vóór 15:30 naar hun gestuurd hebben.

factuurIk ben in ieder erg tevreden over hun diensten. Ik hoop dan ook dat zij jullie in de toekomst ook kunnen helpen. Want wanbetalers moeten gewoon worden aangepakt.