Zekerheid en stabiliteit dankzij de Cijfer Company

dccAl achttien jaar ben ik eigenares van een boetiek in tweedehands kleding. Ik begon mijn winkel als eenmansbedrijf en had daarnaast een halve baan. Het was een zware tijd, maar ook een boordevol uitdagingen. Mijn man deed de boekhouding. Hij kon het goed, en ik hield zelf geen tijd over om me ermee bezig te houden. Twee jaar geleden echter veranderde alles. Juist tijdens de verhuizing naar een groter pand werd mijn man ziek. Het was direct duidelijk dat hij mij niet meer zou kunnen assisteren. Ik ging zoek naar een betrouwbaar adres in de regio, en zo kwam ik terecht op de website van de Cijfer Company. De ludieke naam wekte direct mijn vertrouwen.

Een solide salarisadministratieDCC-564x350

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik dolblij ben met de Cijfer Company. Dit sympathieke no-nonsense administratiekantoor neemt me veel werk uit handen. Je kunt er altijd terecht, maar bij gebrek aan tijd kun je ook online je zaken regelen. De ervaren boekhouders en accountants staan altijd open voor vragen en denken echt met je mee.
Toen ik besloot om twee personeelsleden aan te nemen, was dat een hele stap. Ik was huiverig voor alle administratieve en juridische bijkomstigheden. Dankzij mijn administratiekantoor in Tilburg slaap ik er geen nacht minder om. De salarisadministratie is altijd pijlsnel en tip top in orde. Dat geeft rust in roerige tijden. En de tarieven? Die zijn altijd prettig laag. Zulke dingen geven je als ondernemer toch een steuntje in de rug!

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter