Goedkoper uit dankzij elektra vergelijken zakelijk

Gazprom Energy is een jong bedrijf op de Nederlandse energiemarkt. Het bedrijf maakt deel uit van de wereldwijde Gazprom-groep en is daarom een zekere partner als het gaat om zakelijke energie voor ondernemers. Gazprom Energy garandeert de ondernemer een vaste lage energieprijs en altijd duidelijkheid over de kosten. Zo ben je er als ondernemer altijd van verzekerd dat je het beste product krijgt tegen een eerlijke prijs. En prijswijzigingen? Daar doet Gazprom Energy niet aan. Vaste prijzen en zekerheid, dat is waar Gazprom Energy voor staat. Twijfel je nog en wil je eerste andere elektra vergelijken zakelijk? Dan zijn dit de punten waar je op moet letten:

–           Wat is de lengte van je nieuwe contract?

–           Welke voorwaarden worden gesteld?

–           Worden de aansluitingen gecombineerd?

–           Welke prijzen worden gerekend?

–           Zijn deze prijzen vast of flexibel?

–           Weet je wat je huidige stroomverbruik is?

–           Wanneer gebruik je meer in energie, in de daluren of de piekuren?

 

Een aanbod op maat

Wil je liever een aanbod wat helemaal op maat is? Dan kun je altijd contact opnemen met Gazprom Energy. Zij zullen door middel van de Energiescan in kaart brengen wat jouw stroomverbruik is en wat jij precies zoekt in een leverancier. Zij doen jou vervolgens een aanbod op maat waarmee je wellicht nog veel beter uit dan bij de concurrent. Je profiteert dan sowieso van een vaste lage prijs, een stabiel en zeker product en een zeer behulpzame klantenservice.

 

Gazprom Energy helpt je bij je overstap

Als je nog een contract hebt lopen bij een andere leverancier hoeft dit geen enkel bezwaar te zijn om de overstap naar Gazprom Energy te maken. Zelfs als je een overstapboete moet betalen zal je in de meeste gevallen nog goedkoper uit zijn. Gazprom Energy kan je bovendien begeleiden bij het maken van jouw overstap. Meer informatie kun je lezen op de website www.gazprom-energy.nl.