De leukste vakantieparken aan zee

vakantieparken aan zee

Wil je eens een leuk park boeken aan zee in Nederland? Dan hebben we een aantal leuke tips voor je. Er zijn namelijk erg veel vakantieparken aan zee in Nederland, waarvan er veel de moeite waard zijn. In dit artikel lichten we graag toe welke parken dit zoal zijn. Zo vertellen we je over de leukste parken om eens te bezoeken, waar je geen spijt van zult krijgen. Ben je nu benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

vakantieparken aan zee

Parken in Nederland

Hoe heerlijk is het om ‘s ochtends wakker te worden met zicht op de Noordzee? En dat is mogelijk door een park te bezoeken aan zee. Maar waar kun je dan heen gaan? Ten eerste kun je voor Julianadorp kiezen. Daar vind je strandhuisjes aan zee, welke heel dicht bij de zee staan. Het is tevens niet mogelijk om er met je auto te komen, en dat maakt het extra bijzonder. Maak je geen druk over je bagage, want deze kun je naar je huisje laten brengen. 

Een andere leuke optie, is Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Dit park ligt zo’n 20 minuten van de zee af. Zo kun je heerlijk naar de zee wandelen. Dit park is voorzien van allerlei leuke faciliteiten voor kinderen. Denk aan tafeltennistafels en lasergamen tot vele spelletjes. Tevens kun je er nog op uit trekken en de kaasmarkt bezoeken. Zo is het voor ouders ook een leuke bestemming.

Daarnaast is Nautisch Centrum Scheveningen altijd de moeite om naartoe te gaan. Dit is meer een appartementencomplex waar je jouw vakantie kunt vieren. Deze liggen aan de Noordzee en een haventje. Het uitzicht is dus mooi, en dat is heerlijk wakker worden. Er zijn dus veel leuke parken in Nederland aan zee, en dit is nog maar een klein gedeelte van het totale aanbod.