Terrasschermen: ontdek de mogelijkheden via Xterior

logo-xteriorReview: terrasschermen op maat laten maken door Xterior
Als eigenaar van een horecagelegenheid in Scheveningen, kan ik eigenlijk niet zonder terrasschermen voor mijn terras. Toen het een tijdje geleden hard gestormd had en ik de helft van mijn schermen weg kon gooien, was ik dan ook direct op zoek naar nieuwe schermen voor mijn terras. Omdat ik goede schermen wilde bestellen en vrij kritisch ben, heb ik mijn schermen op maat laten maken door Xterior. In deze review lees je hoe dit mij bevallen is en of ik dit zou aanraden.
terrasschermen-8

Xterior denkt met je mee

Wat ik erg prettig vond aan de werkwijze van Xterior, was het feit dat men echt met je meedenkt. Ik wist zelf wel goed wat ik wilde, maar de professionals van Xterior hebben toch net wat meer kennis van schermen. Zij konden me dan ook goed adviseren en dit hebben ze zeker gedaan, want samen hebben we in een mum van tijd de perfecte schermen voor mijn terras ontworpen.

Een snelle levering
Ik had gedacht dat het op maat maken van schermen lang zou duren, maar dit was absoluut niet het geval. Voor ik het eigenlijk in de gaten had, had ik mijn nieuwe schermen namelijk al ontvangen.
terrasschermen-2
Representatieve schermen van goede kwaliteit
Tot slot ben ik niet alleen tevreden over de levering van de schermen, maar ook zeker over het eindresultaat. De schermen zien er representatief uit, zijn van goede kwaliteit en voldoen precies aan mijn verwachtingen. Kortom: ik raad Xterior zeker aan!