Goede voornemens? Investeer in een campagne bij ZEO, de SEA specialist

Naast offline ervaring op het gebied van sales heb ik inmiddels ook aardig wat ervaring opgebouwd in de online sector? Ik ben de protegé van een grote dame op dit gebied en ik mag dikwijls met haar meekijken om me te ontwikkelen. Erg bijzonder dat en hoe deze kansen zich nu voordoen. De dingen die ik leer pas ik voor mijn eigen ondernemingen direct toe. Zo ben ik onlangs gestart met een AdWords campagne, een die ik had uitgezet bij ZEO de SEA specialist van Nederland. Als een van de weinigen in ons land zijn de medewerkers van ZEO totaal bevoegd om de AdWords toe te kennen en hebben ze alle officiële examens en dergelijke van Google uit op zak. Onderstaand de mensen uit het team van ZEO. Je krijgt altijd een eigen contactpersoon toegewezen, die zich volop op jouw campagne gaat storten – en dat is natuurlijk wel zo prettig!

80

Wat is succes jou waard?

84Misschien zijn er mensen die nog helemaal niet weten wat de begrippen SEA of AdWords überhaupt inhouden en voor hen een beknopte uitleg. SEA staat voor search engine advertising en is in feite een overkoepeling van allerlei manieren die er zijn om te adverteren op het internet, in de zoekmachines (doorgaans Google). Echt concreet adverteren doe je daar bijvoorbeeld door een plek te kopen in de gesponsorde vakken, bovenaan en in de zijbalk van de pagina. En een plek kopen doe je door per klik het hoogste bedrag te bieden. Wat is elke bezoeker die jouw pagina bezoekt je waard?

Goede voornemens?

1Goede voornemens voor het aankomende jaar? Kijk dan eens op de website van ZEO de SEA specialist en beslis of je hierin ook verder wilt. Mij heeft het binnen no time geholpen een succesvol ondernemer te worden op het web, ga jij zelf ook voor die winst?